Izborna skupština DVD Novska

Kategorija: Vijesti
Kreirano Petak, 24 Veljača 2017

Svečana sjednica povodom 130. obljetnice od svog osnutka DVD Novska održat će 17. lipnja, tako je odlučeno na redovnoj godišnjoj i izbornoj skupštini održanoj u subotu, 18. veljače. Bila je to radna skupština na kojoj su predočena i prihvaćena izvješća o radu Društva u protekloj, 2016. godini, te predstavljen plan rada i financijiski plan sa slijedeći period.

Kako je skupština bila i izborna, temeljem prijedloga Upravnog odbora DVD Novska jednoglasno su izabrana tijela upravljanja Društvom, pa će tako predsjednik DVD-a Novska u slijećem mandatu biti dosadašnji predsjednik Draško Vuković, za zapovjednika izabran je Goran Bezenšek,  za zamjenika zapovjednika Vedran Lazić, za tajnika Dražen Sablić. U Upravni odbor izabrani su   Antun Gajdoš, Slavica Vizjak, Antun Bošnjak Šudić, Davor Štimac i Milka Komljen, u novi Nadzorni odbor Božidar Vizjak, Ivan Hećimović, Milutin Komljen, Nikola Ćićak i Dubravko Bezenšek te u Sud časti Josip Sablić, Dubravko Kušter, Jasna Božić, Dubravko Tobijaš i Vladimir Bajzek.

"DVD Novska danas okuplja 80 članova, a i prošle godine radili smo na prezentaciji rada društva, opreme i sredstava kako bismo privukli nove članove. Tako su nam pristupili dvoje novih članova, Sanela Šprem i Mijo Egredžija", rekao je predsjednik Vuković, naglašavajući kako je u 2016. godini bilo ukupno 80 intrvencija, od kojih jedna zahtjevna, kada je saniran požer u objektu tvrtke "Pelet" d.o.o. "Ovom prilikom želim istaknuti da je udio vlastitih sredstava sada u visini od 43% u ukupnim materijalnim rashodima Društva", zaključio je Draško Vuković.

Pripreme za lipanjsko obilježavanje vrijedne 130. godišnjice društva u punom je zamahu, a između ostalog, osim svečane sjednice, predviđa se i prezentacija povijesti Društva kao i sadašnje vatrogasne obučenosti članova.

Copyright © 2012 "Vatrogasna zajednica Grada Novske"

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker