VZG Novska – tečaj za vatrogasce, osposobljavanje i usavršavanje za veću sigurnost od požara

Kategorija: Vijesti
Kreirano Srijeda, 04 Listopad 2017

U organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Novske započeo je još jedan tečaj za osposobljavanje vatrogasaca članova DVD-a s područja VZG Novske.

Osposobljavanje i usavršavanje za zvanja vatrogasac i vatrogasac I. klase, kao i dočasnik i dočasnik I. klase, pri VZG Novska provodi se svake druge godine. Na tečaj za navedena zvanja, kroz teorijski i praktični dio prijavilo se više od 150 članova DVD-a.

 Namjera nam je stručno osposobiti naše članove čime se povećava sigurnost zaštite od požara na području naše Vatrogasne zajednice, i dobiva više obučenih članova DVD-a, rekao je Davor Štimac, zapovjednik VZG Novske.

Predavači su stručne osobe i ovlaštene za provođenje obuke. Kroz tečaj polaznike će voditi Dubravko Tobijaš, Goran Bezenšek, Kristijan Čutić, Miroslav Zrinski, Davor Štimac i Sanja Biladžija Ožoga, tajnica VZG Novske.

Tečaj se odvija u Vatrogasnom domu DVD-a Novska, a prvo predavanje zakazano je u utorak s početkom u 18 sati. Nakon završetka predavanja i obuke, polaznici polažu ispit i dobivaju uvjerenja o osposobljenosti.

 

Copyright © 2012 "Vatrogasna zajednica Grada Novske"

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker