Vatrogasno natjecanje u Novskoj

Kategorija: Događaji
Kreirano Srijeda, 24 Lipanj 2015

U sklopu manifestacije “Ljeto u Novskoj” u organizaciji Vatrogasne zajednice Novska, u nedjelju 21. lipnja na nogometnom igralištu “Libertas” održano je gradsko natjecanje vatrogasaca djece, mladeži i odraslih pod pokroviteljstvom Grada Novske.

Tajnica vatrogasne zajednice grada Novske Sanja Bilandžija je izjavila da su u kategoriji “muška djeca” treće mjesto osvojili članovi  DVD-a “ Rajić”, drugo mjesto DVD “Stara Subocka”, a prvo mjesto DVD “Bročice”.

U kategoriji “djeca ženske” na trećem mjestu su vatrogasne ekipe Brestača, drugom Novska, dok je na prvom mjestu Rajić.  U kategoriji “mladež muška” na trećem mjestu je vatrgoasna ekipa Rajić, na drugom mjestu su Bročice,  dok je na prvom mjestu Stara Subocka. U kategoriji “mladež ženske” natjecale su se članice DVD-a “Bročice” i osvojile prvo mjesto. U kategoriji “odrasli muški” na trećem mjestu je Novska, na drugom Brestača, dok je na prvom mjestu Rajić. U kategoriji “odrasli žene” na prvom mjestu je DVD “Brestača”. Zahvalnice i pehare je podijelio gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan.

Posebno me raduje što su se skupile mlade ekipe iz više mjesta gdje su imali prilike u zajedničkom druženju sudjelovati u ljubavi prema vatrogastvu koja se prenosi s koljena na koljeno. Zahvaljujem se svima što su sudjelovali i prezentirali se u najboljem svijetlu, a najboljima čestitam na ostvarenim rezultatima i želim puno sreće u budućnosti- rekao je gradonačelnik.

Copyright © 2012 "Vatrogasna zajednica Grada Novske"

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker