Filter
  • Vatrogasna vježba evakuacije i spašavanja

    U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Novske i OŠ Novska u prostoru Osnovne škole Novska održana je vježba spašavanja ljudskih života i imovine.

         Radi se o redovnoj vježbi, koja se provodi svake dvije godine, u kojoj su sudjelovali vatrogasci stožernih dobrovoljnih vatrogasnih društava Grada Novske, i to DVD Novska, DVD Rajić i DVD Nova Subocka.

    Tijekom vježbe prikazan je siguran način evakuacije učenika, učitelja i tehničkog osoblja u što kraćem razboblju, a prema predviđenom evakuacijskom planu predviđenom za javne objekte. U vježbi je sudjelovalo 468 učenika i osoblja poslijepodnevne smjene u OŠ Novska i 28 vatrogasaca sa 8 vatrogasnih vozila...

  • Održana 127. godišnja skupština DVD Novska

    Novljanski su vatrogasci u 2013. godini imali 61 intervenciju, od kojih su požari na stambenim i gospodarskim objektima zabilježeni u sedam slučajeva, brojne su bile intervencije na autocesti, kao i spašavanje objekata i imovine u poplavama koje su zahvatile Posavinu prošle i ove godine, moglo se čuti u izvješću predsjednika DVD Novska Tomislava Bogojevića na redovnoj i izvještajnoj 127. skupštini najstarije organizirane udruge u Gradu Novskoj.

Copyright © 2012 "Vatrogasna zajednica Grada Novske"

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker