Filter
 • Obilježena 60. obljetnica DVD-a Kozarice

  Dobrovoljno vatrogasno društvo Kozarice u subotu, 28. lipnja, uoči blagdana Petrova koje se tradicionalno slavi u Kozaricama, obilježilo je svečanom skupštinom 60. godišnjicu uspješnog rada i djelovanja.

  Svečanost je započela svečanim mimohodom kroz naselje Kozarice i pokaznom vatrogasnom vježbom koju je pripremila vatrogasna mladež.

  Podnoseći izvješće o radu za proteklo razdoblje, tajnik društva Mario Grdur je rekao kako je ovo društvo obranilo identitet hrvatskog čovjeka i nije se pokorilo ni u najtežim danima, ali i istaknuo potrebu kupnje nove opreme i vatrogasnih vozila. Društvo broji 102 člana, a posebno su ponosni na vatrogasnu mladež. Priznanja su uručena i dugogodišnjim članovima društva za doprinos u radu i razvoju DVD-a Kozarice na čijem su čelu predsjednik Ivan Pal, vršitelj dužnosti zapovjednika Darko Abramović i tajnik Mario Grdur.

 • Održano 9. županijsko natjecanje vatrogasaca VZSMŽ U Novskoj 2012.

  Dana 30.06.2012. god u Novskoj je održano 9.županijsko natjecanje vatrogasca VZSMŽ. Ukupno je sudjelovalo 41 ekipa u kategorijama muški A, muški B, žene A, žene B i prof.vatrogasne postrojbe u klasi A.

  Natjecanje je organizirala VZSMŽ,a VZG Novska je bila domaćin i organizator cjelokupnog natjecanja. Pripreme natjecanja su počele nekoliko dana ranije,a na sam dan natjecanja ukupno je bilo 22 pripadnika vatrogasaca kao tehničko osoblje i to iz DVD-a Jazavica –Roždanik, Novska,Kozarice i Stara Subocka, ukupno je bilo 38 vatrogasnih sudaca i 410 natjecatelja.

Copyright © 2012 "Vatrogasna zajednica Grada Novske"

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker